Concertagenda seizoen 2018-2019

Zondag 2 december 2018, aanvang 11:00 uur

Julie en Andreas
Keltische harp en bandoneon


De Noorse harpiste Julie Rokseth en haar broer Andreas (bandoneón) vormen een uitzonderlijk duo: ze studeerden allebei met een tien af bij de tango-master van Codarts en creëren ook nog prachtige eigen composities. Met de spectaculaire landschappen van hun thuisland als inspiratie vermengen zij de tango met Scandinavische en Keltische tradities. Het resultaat is van een verbluffende schoonheid.
Eind september presenteerden zij hun eerste CD in De Doelen. Deze CD is na afloop van het concert bij Podium51 tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.


Zondag 10 februari 2019, aanvang 11:00 uur

Beth en Flo
Rachtime


Beth & Flo, de pianistes die een klassiek recital nèt even anders brengen dan gewoon, zetten in dit concert twee componisten tegenover elkaar: Rachmaninov uit het statige Rusland en Gershwin uit het bruisende New York. Met o.a. de drie preludes van Gershwin, delen uit de Six Morceaux van Rachmaninov en scènes uit diens tweede pianoconcert, schetsen Beth & Flo een beeld van deze twee ogenschijnlijk verschillende zielen. Toch gaan uiteindelijk ‘summertime’ en ‘wintertime’ hand in hand, en wordt jazzy ragtime... Rachtime!


Sinds kort zitten we op facebook!
Schrijf een recensie, berichtje of like ons op http://www.facebook.nl/podium51
Opus
Werkplaats
Julie en Andreas
Ontwerp: Laura van As | Ontwikkeling: Snapworks | Animatie: U.P! Producties