Yoga Online

Live yogalessen volgen vanuit uw eigen huis, in het gezelschap van mede-cursisten, met de vertrouwde regelmaat van vaste lestijden in een degelijk yogaprogramma?

Dat kan eenvoudig door U aan te melden voor het Yoga Livestream Programma Yoga dichtbij.

Verdieping51 verzorgt op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en op zondagochtend een herkenbaar en toegankelijk yogaprogramma vanuit de lesruimte in Rotterdam-Zuid.

Een programma dat eenvoudig van opzet is en door iedereen te volgen, zodat het tegemoetkomt aan uw behoeften en U ondersteunt in het dagelijks leven.

Een programma waarin diepgang vanzelfsprekend is, opdat de rijkdom en veelzijdigheid van het leven dag in dag uit ervaren kan worden, zodanig ingericht dat groei en ontwikkeling ook op de langere termijn gewaarborgd zijn.

In het programma maak ik gebruik van methoden en technieken die mij vanuit de rijke traditie van Yoga School of Bihar in de afgelopen twintig jaar zijn aangereikt. Bekende onderdelen als Asana, Pranayama, Pratyahara en Dharana worden op een gedegen en systematische wijze beoefend in het Yoga Livestream Programma Yoga dichtbij, zodat U gaandeweg, door regelmatige beoefening, vertrouwd raakt met deze traditie en yoga écht leert ervaren.

De kosten voor het Yoga Livestream Programma Yoga dichtbij bedragen €65,-.

In deze periode van 10 weken, die maandag 22 februari 2021 begint en donderdag 29 april 2021, heeft U toegang tot de 37 yogalessen (4 per week) van het programma.

Hoe werkt het?

  1. Meld U hier aan.
    Na betaling is uw lidmaatschap compleet en gaat uw lidmaatschapsperiode van 10 weken in.
  2. 24 uur voorafgaand aan iedere les ontvangt U per e-mail een uitnodiging/link van Cisco Webex. De yogales wordt gevolgd via Cisco Webex. Download Webex hier.
  3. De wachtkamer opent 15 minuten voor iedere yogales.
  4. U volgt de yogales vanuit huis. 

Lesrooster

De lessen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond hebben een terugkerende structuur van asana, pranayama, dharana en ontspanningsoefeningen. De avondlessen zijn tijdens de week ongeveer gelijk van vorm en inhoud, zodat het niet uitmaakt op welke avond je de les volgt. Gedurende het lesblok is er een gestage en logische opbouw in de yogalessen waarin het accent, afhankelijk van het seizoen of het programma, kan verschillen.

De lessen op de zondagochtend zijn er speciaal voor de cursisten die hun yogapraktijk willen verdiepen. De lengte van de les (2 uur) maakt dat er meer ruimte en tijd is om de verstillende werking van yoga volledig te ervaren. Naast asana en pranayama ligt de nadruk in deze yogales meer op pratyahara en dharana.